Miért fontos a megfelelő arculati színválasztás?

A legegyszerűbb módja annak, hogy a márkánkkal kiemelkedjünk tömegből, – és arculatunkkal biztosítsuk, hogy emlékezzenek a márkánkra és pozitív asszociációkat keltsünk – a megfelelő színek használata.

Az embereket nagy részét a látvány vezérli – és ha egy olyan arculattal találkoznak, melyet következetesen ugyanazt a színpalettát alkalmazza az összes marketinganyagon, online felületen és a bolti polcokon, akkor ezzel segítjük a felismerést vásárlókban és könnyen beazonosítják cégünket.

Ezért is furcsa, hogy számtalan olyan esettel találkoztam munkám során, hogy a szín kérdését harmadlagosan kezelték és eleve nem határozták meg színkódok alapján egzaktul a színeket, valamint nem alakítottak ki arculati színpalettát sem.

Hogy jó színeket használunk-e? Megfelelően használjuk-e?

Ezeknek a kérdéseknek a tisztázására alkalmas grafikai irodánk egyedülálló szolgáltatása az Arculatdiagnosztika™. Az alkalmazhatóság, összehangoltság, szín- és formai megoldások együttes elemzése után láthatóvá válnak azok a fejlesztési irányok, amikkel tökéletesebbé tehetjük arculati megjelenésünket.

Mindez a szolgáltatásunk 100 EUR-tól elérhető, ha további részletekre vagy kíváncsi hívj a +36 30 637 1496-os számunkon.

március 7. 2023.
Posted by Tóth Avanti Péter